luni, 23 iunie 2014

Arhanghelul zilei de nastere


Fiecare zi a saptamanii este sub protectia unui Arhanghel. Din ziua in care ne-am nascut, alaturi de noi, pe parcursul intregii vieti, sta Arhanghelul nostru special. Ne va calauzi si raspunde cu bucurie  rugamintilor noastre.

Duminica: Arhanghelul Mihail, culorile lui sunt - albastru, violet, auriu
Luni: Arhanghelul Gabriel, culorile sunt - aur, alb, albastru inchis
Marti: Arhanghelul Chamuel, culorile sunt - roz, magenta
Miercuri: Arhanghelul Rafael, culorile sunt - verde, roz
Joi: Arhanghelul Metatron, culorile sunt - violet, verde vernil - spuma de mare
Vineri: Arhanghelul Uriel, culorile sunt - portocaliu, violet, auriu, flacari de foc, culorile focului
Sambata: Arhanghelul Cassiel, culorile sunt - maro, portocaliu, culori de pamant


Sigiliile sunt lucrate manual, in anumite zile si la anumite ore - de exemplu, sigiliul Arhanghelului Mihail din prima fotografie a fost facut in ziua si la ora lui Mercur, in semnul Gemenilor, anul acesta. Culorile folosite. sunt albastru, violet regal si auriu. Nu este obligatoriu sa se foloseasca aceasta combinatie de culori, poate fi complet albastru, albastru cobalt, turcoaz sau auriu. Important este sa pastram la baza culoarea Arhanghelului, in cazul lui Mihail, albastra si nu alte culori cum ar fi rosu sau verde.


Chiar daca Arhangelul nostru special are legatura cu cu situatiile speciale in care vom fi pusi de-a lungul vietii (Nimic nu e intamplator!), fiecare Arhanghel are calitatile sale. Motiv pentru care am sa fac o scurta descriere a fiecaruia dintre ei.


Arhanghelul Mihail - Ajuta la indeplinirea scopurilor vietii. Protectie, adevar, integritate, curaj, aparator al oamenilor, Arhanghelul dreptatii si al justitiei. Ajutorul sau in caz de - atac, crima, violenta, nedreptate in justitie, orice fel de pericol - este extrem de rapid. In situatii extreme - accident, nenorocire, dezastru natural - se poate simti intens prezenta lui Mihail, ii putem vedea aura.  Daca nu reuseste sa se faca inteles, va cauta pe alte cai (flash-uri de lumina, vis, secvente numerice) sa va faca sa-i intelegeti semnele, sa spuna ca a auzit chemarea, va sustine, este alaturi de Dv.
Special: Il puteti chema atunci cand cineva este pe moarte. Daca moartea nu este naturala si se datoreaza unui accident provocat, blestem, otravire, intentie criminala, etc, Mihail va interveni.

Arhanghelul Gabriel - mesagerul viitorului, arhanghelul viselor, premonitiilor si clarviziunii. Conceperea sau infierea unui copil. Apelati pe Gabriel pentru ajutor ori de cate ori va simtiti deprimati, cuprinsi de indoiala si frica, ati pierdut calea, v-ati dezorientat, daca va simtiti blocat intr-o situatie fara iesire sau vreti sa faceti o alegere importanta (casatorie, afacere, investitie, emigrare) si nu stiti cum pot evolua lucrurile. Pentru inspiratie, intuitie, sau  purificare. Gabriel va oferi indrumare si ajutor ori de câte ori apelati la el, vrea sa aveti o viata fericita.
Special: Iti poate oferi darul profetiei


Arhanghelul Camael/Chamuel - relatii pasnice, pace interioara, iubire neconditionata, comunicare intre oameni indiferent de relatie - dragoste, politica sau afaceri. Gasirea lucrurilor pierdute. Chamuel poate ajuta pe cei care isi cauta perechea, cuplurile casatorite in gasirea echilibrului, poate ajuta pe oameni sa isi regaseasca prietenii sau sa lege noi prietenii, ajuta in rezolvarea conflictelor, impacare, repararea relatiilor rupte. Este Arhanghelul impacarii - conflict, divort, pierderea locului de munca, etc. Ajuta la construirea increderii, stimei de sine, renuntarea la emotiile negative - auto-condamnare, ura de sine, egoism.
Aura sa este roz.
Special: descoperirea talentelor si a abilitatilor unice

Arhanghelul Rafael - vindecarea mintii, spiritului si trupului. Asista in procesul de vindecare, ajuta in gasirea leacului sau medicului potrivit. Daca motivul bolii este unul karmic sau persistenta intr-un rau, va va semanala acest lucru. Sare in ajutorul celor fara adapost, imbracaminte sau hrana, a celor fara posibilitati, saraci sau ajunsi la limita supravietuirii. Felul in care cauta sa comunice cu Dv. poate fi prin carti: disparitia si aparitia unor reviste, carti, cadere din mana, raft, biblioteca, carti rasturnate din greseala, etc.
Este preocupat nu numai de insanatosirea oamenilor ci si de cea a naturii, Planetei - puritatea apei, paduri, sol. Incercati sa atrageti atentia Arhanghelului si prin grija pentru natura, mediu, aprecierea frumusetii naturale.
Aura sa este verde smarald.
Special: vindeca relatii distruse, ca si Chamuel. Diferenta este in natura distrugerii. Arhanghelul Rafael intervine in problemele psihice si emotionale care apar intre parteneri si in rupturile cauzate de boli fizice


Arhanghelul Metatron - pazitorul copiilor, pazitorul copacului vietii, ingerul vietii. Curatarea - corpului energetic, energiilor negative, amprente malefice, a karmei. Va poate ajuta in orice fel de probleme/situatii cu copiii.
Isi face simtita prezenta printr-un miros puternic (ierburi aromate si condimente) si mesaje rapide, insistente, de schimbare a gandurilor. Inlocuirea gandirii negative cu una pozitiva. Apare senzatia covarsitoare de ... a-ti pasa de toti si de toate, de a selecta gandurile, pentru ca nimic urat sa nu poata trece vreodata in fapta. Sfarama barierele dintre oameni, natii, etnii, religii. Vede omenirea in ansamblul ei.
Daca ceilati Arhangheli pot fi vizualizati mai usor, prezenta lui Metatron este rara si surprinzatoare. Corpul sau este un cristal cu reflexele curcubeului, imaginea sa  impresionanta bulverseaza, absoarbe. Este fascinant. Patrunde direct in mintea omului si elibereaza de toate gandurile si energiile negative, tot raul este imediat sters din constiinta si inlocuit cu iubirea, cu dragostea tulburatoare pentru viata si toate fiintele vii.
Special: pazitorul Cartii Vietii, accesul la inregistrarile Akashice


Arhanghelul Uriel - intelepciune, motivatie, inspiratie, intuitie, ajutor in decizii. Speranta, pace, responsabilitate, asumarea responsabilitatii. Creativitate, rezolvarea conflictelor si problemelor, prevenirea situatiilor dificile si a pericolelor, infangerea furiei si anxietatii. In toate meseriile, actiunile si profesiile desfasurate in slujba celorlalti.
Prezenta sa sporeste increderea in sine, ridica bariera catre cunoastere, deschide calea catre intelepciune si ne invata cum sa fim in serviciul celorlalti si deasupra interesului material.
Comunica prin viziuni, vise si perceptii bruste, manifestari electrice - scurte caderi de tensiune, disfunctii ale aparatelor electrice, furtuni.
Uriel ofera liniste, totul apare clar, intr-o lumina noua, placuta, revigoranta.
Special: dezvoltarea puterilor psihice si a abilitatilor intuitive

Arhanghelul Cassiel - comert, proprietate, case si cladiri, restaurari, fortificatii, pamant si agricultura, mosteniri. Visele pot deveni realitate. Profesor remarcabil.Puteti apela la el si pentru animalele de companie, protectia animalelor sau protectie impotriva animalelor salbatice
Cassiel te invata cum sa oferi si cum sa primesti, cum sa iti recunosti valoarea si talentele, cum sa te apreciezi la justa valoare, cum sa crezi in tine, sa crezi ca meriti o viata mai buna. Ne ajuta in clarificarea adevarului, atenueaza simptomele bolilor, este alaturi la greu, atunci cand ne simtim singuri si neintelesi, izolati pe nedrept, ne ajuta sa punem ordine in viata, sa stabilim prioritati, sa punem temelia lucrurilor, sa incepem sa dezvoltam o afacere sau prioritate dupa plan, sa fim constructivi, atenti la detalii, increzatori, sa nu pierdem speranta. Ne invata sa ne exprimam emotiile si ne ajuta sa traim in adevar.
Special: se spune despre Cassiel ca poate aduna toate lacrimile lumii. Lectiile sale, aparent simple, banale - fundatie, baza, constructie - induc la un moment dat (si odata deprinse), starea de obisnuinta, rutina. Atunci Cassiel poate fi surprinzator. Apare calarind un dragon, pentru ca el nu i-a ucis ci i-a stapanit.  Si transmite informatii mistice remarcabile

Alte sigilii:
Arhanghelul Zadkiel - libertate, iertare, mila, curatare, purificare. Culorile sunt violet si argintiu
Arhanghelul Jophiel - bucurie, lumina, intelepciune, intuitie, elimina negativitatea. Galben.

Arhanghelul Azrael - putere, adevar, educator real impotriva fricii si suferintei din dragoste. Culori - violet, visiniu
Arhanghelul Raguel - justitie, ordine si armonie, rezolva situatii nedrepte - tratament inechitabil, injosire, pierderea libertatii. Raspunde atunci când nimeni altcineva nu o face. Albastru, alb.

Fiecare dintre sigilii  vine insotit de un sigiliu laminat, care are loc in portofel sau poseta mai mica (vezi foto)


In interiorul sigiliilor este pulbere din diferite cristale, pentru o conexiune mai buna. Si in exterior (jos) voi atasa un cristal/piatra semipretioasa in functie de Arhanghel si data nasterii persoanei care comanda sigiliul (se inlocuieste margeluta decorativa).


Daca doriti ca comandati un sigiliu, trimiteti un mesaj la havardliot@gmail.com cu numele Arhanghelului Dv. special ca sa va pot trimite sigiliul corespunzator. Pentru mai multe detalii, click de fotografii. 
  

***
Calculeaza in ce zi a saptamanii te-ai nascut
Data Nasterii
(apoi apasa butonul "Update" ):
Luna  (1-12):
Ziua (1-31):  
An (ex. 1960): 

Data :    
Ziua :    
This free script provided by
JavaScript Kit
***

Puteti avea si optiuni de culoare.  Fiecare sigiliu in parte este unicat.
Ca snur va pot trimite un lantisor argintiu, panglica asortata sau un lantisor din margele asortat sigiliului.

Puteti pastra sigiliul in cutiuta sau intr-o caseta, in casa, la birou sau in poseta.
Puteti purta acest pandantiv la gat in situatii speciale, atunci cand cereti ajutor Arhangheului. (Pentru ca Arhanghelul meu special este Gabriel, eu port la gat, in fiecare zi de luni, sigiliul sau, aproximativ o jumatate de ora.)

Cu drag,





miercuri, 11 iunie 2014

Zodia Racului 2014

    Inima, familie, ascunzatoare secreta, vartej de emotii. Din tot horoscopul, nu exista alt nativ care sa rada si sa planga cu atata usurinta.
Racii sunt iubitori de oameni, de copii, exuberanti si tristi, iubitori de soare si lumina dar si pasari de noapte, sunt tematori si curajosi, ascunsi si iubitori de popularitate. timizi si plini de initiative.

    Un amestec coplesitor de stari si emotii. Stiu sa arunce cu banii in stele si stiu sa fie economi, sa gestioneze averea familiei. Sunt calatori pe drumuri lungi si soricei de biblioteca, migalosi si atenti la detalii.
Racii sunt fragili, au parca o consistenta non-materiala, sunt apa curgatoare in jurul elementelor fixe. Statornici in amintirile lor, nu uita nimic. Sunt framantati de zbuciumul celorlalti, marcati de intamplarile cumplite prin care au trecut sau trec cei din jur.

 
Talisman de protectie din aventurin pentru cei nascuti sub zodia Racului
Cod produs: talismanx329 
    Se simt martori la moartea cunoscutilor si a celor dragi, traiesc emotional moartea celorlalti, cu spaima, cu furie, cu panica, neputinta, sunt intrigati de absenta, de disparitie. Moartea este dusmanul cu care, daca s-ar putea lupta pe fata, ar face-o. Cu aceeasi frica, spaima si inconstienta, intr-o incercare nebuneasca, dar ar face-o. Daca un nativ din rac se va confrunta cu disparitia unui parinte sau ruda apropiata, prieten, etc la o varsta frageda, poate ramane toata viata sub impresia acelui moment tragic. Moartea unui parinte de exemplu poate fi un soc cumplit pentru un copil rac. Iar un copil rac poate fi si dificil.
    E bine ca atunci cand avem un copilas rac, prea gelos, sacaitor sau chiar enervant de-a dreptul sa nu uitam cat de fragil este, cat de usor poate fi distrus echilibrul sau. Si sa nu uitam ca EL NU VA UITA reactiile noastre, privirile sau vorbele spuse la suparare. Un copilas rac va duce dupa sine pana la moarte clipele pretioase ale copilariei sale, bune sau rele. Va retrai iar si iar, mirosul si culorile copilariei sale, va revedea chipul tanar al mamei si al tatalui, nu-si va uita profesorii, vecinii, colegii, rudele, nu va uita locul unde a copilarit, casa. Un rac este capabil sa deruleze, sa retraiasca momentele copilariei ca si cum timpul n-ar exista. Se intorc cu maiestrie in trecut.

    Daca un rac nu are amintiri, le va inventa, daca nu are trecut isi va imagina unul, desenand intai o casa, daca nu are dureri va absorbi durerile altora si va juca, fie si pentru cateva secunde, rolul acestora.

Talisman norocos din metal pentru zodia Racului  
Cod produs: talismanx215

    Racii traiesc delirul sufletului, al inimii si emotiilor intr-un fel pe care nu-l pot explica oricate explicatii ar fi valabile. Inima lor incepe sa bata nebuneste dintr-un cumul de dureri acumulate. Ei tin minte toate durerile pe care le-au trait sau la care au asistat, inca din copilarie. Sufletul racului e un cimitir de rani ale sale si ale altora.
    Daca Universul ar avea suflet, ei sunt durerea si bucuria Pamantului conectate la acel suflet. Sunt mii de emotii stranse in cutiute delicate si bine ascunse intr-o carapace de nepatruns. Oricat s-ar confesa, racii nu se pot confesa deajuns.
Zodia Rac - Pandantiv din argint pe lant din argint
Cod produs: model143
    In anul 2014 racii sunt norocosi in general. Au noroc de bani, finantele se imbunatatesc in comparatie cu anul trecut. Si in dragoste se pot elibera de gandurile negative, pot gasi solutii in situatii considerate fara iesire. Au ocazia sa se auto-analizeze obiectiv  pe plan sentimental, sa ia in consideratie propriile greseli, nu numai pe cele ale altora.
    Indraznesc sa spun ca, in 2014, racii evolueaza spiritual. Vor pune ordine in avalansa de ganduri, vor inceta sa gaseasca motive, se vor privi in oglinda. vor privi adevarul in fata, se vor accepta, isi vor intelege greselile, vor deschide portile schimbarii, evolutiei. Au obosit sa gaseasca vinovati. Vor cauta in sine si, pe fondul evolutiei materiale benefice, vor descoperi nevoile lor superioare. Aproape ca vor renunta sa isi atinga scopurile prin manipulari emotionale. Vine o vreme pentru toate si se pare ca, vantul schimbarii va bate pentru raci in 2014. Vor vorbi direct, fara ascunzisuri, clar. Isi vor elibera sufletul de destainuiri apasatoare, lasand la o parte amalgamul de mici destainuiri fictive de pana acum. Nu se vor mai scarpina cu stanga in dreapta, cum spune romanul, vor aparea din fata si in lumina.

    Schimbari importante pe plan sentimental. In ultimii ani racii au fost deseori apostrofati pentru felul in care inteleg sa isi gestioneze sentimentele, poate chiar si pentru felul in care si-au ales partenerii cu care au intrat in relatie. Nimic nu i-a enervat mai rau. Atitudinea celor din jur cu privire la viata lor sentimentala tinde sa se schimbe, pentru ca racii vor explica deschis motivele pentru care au procedat intr-un anumit fel. Isi vor explica alegerile si se vor explica pe sine. Vor vorbi despre teama lor, conflictul emotional, neincredere, puseurile lor egoiste. Vor explica motivele care i-au ascuns sub carapace. Vor fi cinstiti in fata celorlalti, vor comunica altfel cu cei intrigati de alegerile lor. Isi vor cauta calea, vor dori sa aleaga pe termen lung un partener, o atitudine, un comportament in familie. Prioritar pentru raci in 2014 este gasirea armoniei in familie si relatii, temperandu-si anumite excese.
    Vor dori sa ofere mai mult si se vor sacrifica pentru asta. Vor lupta cu sine, vor face compromisuri, se vor schimba pentru a putea fi mai buni pentru ceilalti. Vor pune in balanta mofturile cu echilibrul familiei si vor renunta la cele dintai, realizand cat de necesara ii este armonia in viata familiala si in relatiile cu cei apropiati.  
    Vor intelege ca nimic nu ii face mai fericiti decat protectia si siguranta pe care o pot oferi celor dragi. Isi vor imagina ce-ar fi daca cei dragi ar disparea dintr-o data, ce-ar fi daca s-ar trezi singuri. Vor fi cuprinsi de panica in fata unei asemenea ipostaze cumplite si se vor mobiliza imediat. Vor intelege ce este cu adevarat valoros pentru ei si vor spune asta cu claritate. La modul : "Daca pentru voi ar trebui sa renunt la toate capriciile, extremele in care m-am aruncat cu incapatanare, as face asta fara remuscari, imediat. Voi sunteti mai presus de toate, orice pot pierde, dar nu familia, nu prietenii, nu pe cei dragi"
    Un rac care a pierdut persoana iubita (chiar daca vina ii apartine in totalitate) va duce mereu dupa sine acea pierdere. Va vorbi cu patima despre persoana care odata i-a fost alaturi si cu greu isi va realiza greselile. Daca ar putea, ar cauta-o, din curiozitate, chiar si dupa ce si-a gasit linistea intr-o alta iubire.

    Daca un rac decide sa rupa orice legatura cu o persoana apropiata, un membru al familiei, prieten vechi, etc, are motive serioase sa faca acest lucru. S-a intamplat ceva cu adevarat grav, inadmisibil. S-a prabusit o  punte sau se ascunde din anumite motive care tin de securitatea sa. Chiar si in aceste situatii va cauta sa afle indirect informatii despre persoana respectiva- cum traieste, unde, daca este fericita sau nu, daca s-au intamplat schimbari in viata sa - casatorie, copii, divort, pierdere, etc

Bratara din jad galben pentru nativii nascuti in zodia Racului
Cod produs: jad0034
    Pe plan profesional, cum am spus, racii vor avansa cel mai mult in 2014. Munca si stradaniile lor de pana acum dau roade, banii se inmultesc. Vor face planuri de afaceri sau investitii. Pentru ca au sansa de partea lor, ar trebui sa fie atenti la partenerii de afaceri, sa selecteze cu atentie persoanele alaturi de care vor investi. Sporul finaciar si sansele racului pot atrage si parteneri nesinceri. Vreau sa spun ca bucuria castigului va fi mare, se vor deschide noi orizonturi, iar racii se pot grabi in a-si intemeia o familie sau a gasi un partener de afaceri, fara a verifica cu atentie persoanele respective. Atentie deci la angajamentele pe termen lung.

    Va dau un sfat mai neobisnuit: inainte de a lua o decizie importanta in 2014, priviti luna. Luna noua, luna plina, luna in toate fazele ei. Descoperiti-i locul pe cer atunci cand cerul este innorat. Asteptati-o sa apara pe cer si sa va lumineze calea si gandurile.
Pentru mine, un rac veritabil e o lacrima a lunii, luminata de soare.
Un articol by EyLiot


Daca doriti sa comandati o amuleta sau talisman personalizat - pentru o problema, situatie particulara-  va rog contactati trimitand detalii la : Email: havardliot@gmail.com