marți, 1 februarie 2011

Talismanele Anului 2011 pentru toate zodiile

Data inceperii Anului Nou Chinezesc este 13 februarie. Incepand cu 3 februarie 2011 se intra in anul Iepurelui de Metal-Aur. Aveti timp, in perioada 3-13 februarie sa actualizati remediile din locuinta dumneavoastra, sa eliminati remediile vechi si sa le amplasati pe cele noi.
In anul 2011 Cele Trei Ucideri se afla in Vest ( 225 - 315 grade). Evitati in aceste sectoare sa construiti, sa extindeti casa, sa renovati, sa petreceti.

Talismanul succesului cu elemente norocoase
crucea celica ce atrage echilibrul, coroana regala ce aduce bunastare, lux si bogatie, cheia deschizatoare de drumuri, crucea crestina pentru protectie si noroc si pocalul iubirii si sanatatii ce atrage implinirea, armonia si longevitatea.  

Cinci de Galben - se va afla in zona de Sud-Vest si aduce ghinion, accidente si boli. Pentru echilibrarea acestor efecte amplasati in acest sector al locuintei sau firmei dumneavoastra pagoda celor cinci elemente din metal.
Marele Duce Jupiter (denumit si Tai Sui) se afla in zona Est (82,5 – 97,5 grade) in anul 2011. Este de preferat sa nu renovati casa in acest sector, sa nu ascultati muzica tare si sa nu orientati biroul catre aceasta directie. Aceasta perturbare se poate remedia prin pozitionarea unui Pi Yao inaripat.
Cei nascuti în zodiile Iepure, Cocos, Sobolan si Cal ar trebui sa poarte o amuleta cu Roata Norocului in acest an pentru a-si asigura protectia.

Pandantiv cu simbolul Sanatatii 


 Majoritatea talismanelor, remediilor, bijuteriilor Feng Shui sunt unicate. Puteti alege talismanul care vi se potriveste direct de pe site-urile  Feng.Shui.ro Talismane-Amulete.ro sau Universul Bijuteriilor.ro, dintr-un stoc de aprox. 25.000 de produse - in 1-2.000 de exemplare fiecare. Cand un produs este unicat, primul client venit este si primul servit. 

Puteti alege din peste 2000 de produse - talismane, bratari, bijuterii, cristale Feng Shui, amulete, rune, pentagrame, lumanari, pendule radiestezice
  • Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) sau prin carte de credit 
  • Livrarea se face Ramburs prin Posta Romana sau DHL (la cerere) 
  • Taxele postale pentru comenzile mai mari de 50 RON sunt platite de firma 
  • Clientilor fideli le oferim cadouri surpriza
  • Toate comenzile mai mari de 50 RON beneficiaza de o reducere de 10%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu